Hallo ik ben Irma Huisman.

Per 01-10-2019 gaat deze site stoppen, ik ga een andere Website maken, als dit bekend is zou ik dit hier ook melden, ik ben niet tevreden met deze website. Weinig mogelijkheden enz.

Wordt vervolgd !

 

Ik  ben fotograaf het is mijn lust en mijn leven .Ik ben al jaren actief in de fotografie en  ben sinds mei 2015 voor mijzelf begonnen. Altijd in de weer om mijn site top te krijgen en een mooi netwerk op te bouwen en klantenkring. Regelmatig geef ik lessen en workshop, ook voorkeur waar je workshop zou willen is mogelijk.

Ik wil graag mensen helpen om hun camera te leren kennen en uitleg instellingen en uitleg welke lenzen je waarvoor kunt gebruiken. Ook voor beginnende fotografen kan ik je goed op pad helpen.

Sport en Natuurfotografie , oa, Motorcross, Paardensport, Voetballen, enz

Ik ben ook bekend met  Bruiloften , Feesten, Bedrijfsfeesten, Babyshoots,  Fotoshoot op locatie ,Portret, Familie-portretten, Begrafenissen, Crematie.

Je kunt ook aangeven waar je eventueel een workshop zou willen volgen, bv Oostvaarders Plassen, Amsterdamse Waterleiding duinen, bossen , op de heide noem maar op.

 

 

 

 

Wilt u foto's bestellen of reportage laten maken dan hoor ik t graag.

Prijsopgave via mail of telefonsche contact

Het is verboden foto;s van de site te halen of te delen. Auteurrechten op de foto's.

Met vragen mag je altijd mailen: irmahuisman216@msn.com

Neem ook eens een kijkje op MyAlbum Irma Huisman

 

Regelmatig worden er nieuwe foto's toegevoegd aan mijn website.

Met vriendelijke groet Irma Huisman Fotografie.