• 2e blog

  16 september 2018

  Ik ben niet zo van de blog , maar ga t toch eens proberen. Ik ben fotograaf en ben vaak te vinden bij de schapen van schaapskudde Epe- Heerde, lekker op pad met de schapen en herder, vaak in groepen. Lekker genieten voor jong en oud, vele maken foto's maar ook zijn er mensen die alleen mee gaan om te genieten.Vooral in de vroege ochtend is het altijd weer genieten, soms heb je geluk dat het wat mistig is en mooie zonsopkomst, maar ook gebeurd t anders. Regen wind, sneuuw en kou zijn ook erg mooi en genieten er altijd weer van. Elke jaargetij heeft ook wel weer wat.

  Mocht je eens mee willen op pad dan hoor ik dit graag.

  Op 29 sept 2018 gaan we om 10.00uur s'ochtends op pad met de schapen en herder Lammert Niesing en zijn 2 honden Lad en Tim.

  Schaapskudde Epe- Heerde .

  Wil je meer weten dan hoor ik dit graag.

  Groet Irma

  Lees meer >> | 56 keer bekeken

 • Lente

  3 april 2018

  Druk met mijn werk, hoop ik t aankomende weekend weer eens op pad te kunnen , ook word t weer goed. Dus zou dan zeker weer in de bossen te vinden zijn. Binnenkort data maken voor Workshop Natuurfotografie. Met klein groepje op pad en leer je vele dingen, oa instellingen van je body, welke lens wanneer te gebruiken,vanaf welke hoeken je kunt fotograferen.Macro fotografie is nu ook super mooie tijd voor. Dus geniet alleen van de Lente.

  Tot de volgende Blog

   

  Lees meer >> | 57 keer bekeken